Diensten

Bouwmanagement

Wil jij het maximale halen uit jouw bouwproject, alles onder controle hebben en hier hulp bij krijgen? Elmar Services zorgt ervoor dat jouw project succesvol gerealiseerd wordt en uw wensen worden vervult!

Het bouwproces kan zeer ingewikkeld zijn, zeker als je weinig ervaring hebt met een bouwproces. Daarom raden wij het aan om een gespecialiseerd aannemersbedrijf, zoals Elmar Services, in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat jouw bouwproject met de juiste communicatie en begeleiding, succesvol wordt afgerond!

Elmar services heeft ruim 18 jaar ervaring op het gebied van bouwmanagement. Van ontwerpfase tot uitvoeringsfase en van directievoering tot contractbewaking. Onze bouwadviseurs en bouwmanagers zijn nauw betrokken bij de begroting van het bouwproject en adviseren opdrachtgevers over afbouwcoördinatie en aannemingsovereenkomsten. Kortom, ons team doet er alles aan om je te ontzorgen tijdens het bouwproces!

Dit concept is voor veel opdrachtgevers een zeer zekere en praktische aanpak, zeker als zij zich niet dagelijks bezighouden met bouwprojecten. Wij zijn scherp gericht op het financiële gebied die we samen met de klant hebben afgestemd.

Wilt u de bouwmanagement volledig uitbesteden en heeft u behoefte aan begeleiding of advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij uw wensen kunnen vervullen!

HVAC

Verwarming en klimaatbeheersing

Voor deze toepassing binnen ons bedrijf beheersen wij diverse installatietechnieken. Elmar Services is met allerlei technieken bekend. Wij adviseren u graag over uw nieuwbouw, renovatie en verduurzaming. Naast het ontwerp, aanleg en advies zorgen wij ook voor het onderhoud.

Koelsystemen

Met onze geïntegreerde benadering, wordt bij het ontwerp van uw koelsysteem ook naar de milieuprestaties van de koelsystemen gekeken. Kwaliteit staat bij ons voorop, hierdoor gaan onze koelsystemen lang mee. Daarnaast zijn deze energiezuinig en temperatuur vast.

Ventilatie

Vanuit de klant en bouwbesluit wordt de noodzakelijke ventilatie bepaald. Wij zijn in staat om allerlei luchtbehandelingssystemen, naar uw wens, aan te leggen. Naast het ontwerp en aanleg, zorgen wij ook voor het onderhoud van het ventilatiesysteem.

Luchtbehandelingssysteem

Luchtbehandelingssystemen worden gebruikt om de luchtbehandeling in kantoorgebouwen aan te duiden. Dit wordt onder anderen gedaan met luchtbehandelingskasten. Hiermee creëren we een fijne atmosfeer in de gebouwen en kantoren waar u werkt. Ook wordt er bij ons rekening gehouden met het belang van duurzaamheid.

Water en Sanitair

Voor het ontwerp, realisatie en voor het leveren/monteren van uw sanitair, bent u bij Elmar Services op het juiste adres. Zowel in nieuwbouw als bij renovatie binnen de utiliteit en infra zorgen wij voor een optimaal ontwerp en vakkundige montage. Hierbij houden wij rekening met legionellapreventie.

Gasinstallatie

Elmar Services is uw installateur voor het ontwerpen en installeren van gasinstallaties. Wij installeren de gasleiding, veelal binnen de Infra en Utiliteit.

Pompinstallaties

Elmar Services heeft een brede ervaring in pompinstallaties en het aanleggen ervan. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in:

 • Riool- en afwater installaties
 • Brandblusinstallaties
 • Renovatie van rioolinstallaties
 • Drukverhogingsinstallaties
 • Koelwaterinstallaties
 • Koud- en warmwaterinstallaties
Meet en Regeltechniek

Elmar Services bezit essentiële kennis van analytisch-technologische inzicht en werkwijze. Wij zijn een betrouwbare partner voor het ontwerpen en realiseren van regeltechnische installaties. Ons uitgangspunt hierbij is om zoveel mogelijk duurzame aspecten mee te nemen, in een nieuwe installatie en in een renovatie van uw bestaande installatie.

Brandbestrijdingsinstallaties

Elmar Services ontwerpt, installeert en valideert brandbestrijdingsinstallaties. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring binnen de Infra en Utiliteit.

Elektra 

Voor kantooromgeving, winkel en utiliteit geldt dat zonder stroom essentiële zaken niet werken. Uw verlichting, wandcontactdozen, ICT, schakelaars, Cv- installaties, warmtepompen, kassa’s, airco’s of luchtgordijnen voorzien wij vakkundig van voeding. Van buis- installaties tot bedrading, en van kabelgoot tot verdeelinrichting of groepenkast: wij ontwerpen, leggen aan en stellen in bedrijf.  

Dus ontwerp, engineering, productie, realisatie, service & onderhoud van de navolgende disciplines zijn bij ons in goede handen:  

 • Elektrotechniek
 • Zwakstroom
 • Krachtstroom
 • Verlichting
 • Data en telecom
 • Beeld en geluid
 • Beveiliging
 • Meet en regeltechniek

Elektra bij Elmar

Wij hebben een slimme manier van monteren ontwikkeld, waardoor wij in korte tijd een nieuwe elektrotechnische installatie kunnen realiseren. Dankzij een strakke planning, een duidelijke volgorde in de werkzaamheden en heldere afspraken met leveranciers, hoeven onze monteurs bijvoorbeeld nooit te wachten op materialen. De tijdsbesparing werkt ook in uw voordeel. Het verschil ziet u terug in de gunstige prijs zonder concessies te doen aan de kwaliteit. 

De wereld van verlichting draait om de LED. Deze techniek is energiezuiniger, heeft een langere levensduur en geeft minder warmte af. Bovendien zijn led- armaturen zeer flexibel te programmeren waardoor lichtsterkte, kleur en branduren individueel geregeld kunnen worden. De laatste jaren hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in ledverlichting en de mogelijkheden daarvan. LED is door zijn vele toepassingsmogelijkheden uitstekend geschikt voor maatwerk- oplossingen.  

Een nauwkeurige aanleg door onze elektriciens is een garantie voor goede werking en voorkomt storingen aan de systemen waarop u vertrouwt. 

Onderhoud & Service

Ook na oplevering van een project, kunnen we het onderhoud en service volledig op ons nemen. Daardoor is de klant volledig ont zorgt en kan zich bezighouden met het verkopen van zijn producten of diensten. 

Wij onderhouden niet alleen projecten door heel Nederland, maar ook België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Onze monteurs wonen veelal in hun werkgebied, spreken de taal en weten wat er in de regio speelt. Zo kunnen we in een geval van een storing snel ter plaatse zijn, waardoor uw bedrijfsvoering geen gevaar loopt. 

Voorbeelden van contracten die wij aanbieden aan onze klanten:  

 1. Preventief onderhoud. Periodiek onderhoud, bijvoorbeeld 1x of 2x per jaar: 
 • Airconditioning
 • Luchtgordijn
 • CV- installatie
 • Ventilatie
 • Boiler (keuken)
 • Blusmiddelen
 • Elektra- verlichting & noodverlichting
 • Geluidsysteem- camerasysteem
 • Logo en uithangbord
 • Schilderwerk wanden en plafonds

Service:

 • Defecten en storingen: klanten kunnen contact opnemen bij defecten of storingen in de winkel. Bijvoorbeeld bij defecte verlichting, of een kapotte tegel.
 • Calamiteiten: bij dringende zaken, zoals een stroomstoring, lekkage of verstopping, zijn we 24/7 te bereiken op een noodnummer.
 • Klussen: bijvoorbeeld extra meubels of een nieuwe inloopmat in de winkel.

Door regelmatig onderhoud te plegen worden defecten voorkomen, de levensduur van uw installaties verlengt en het energieverbruik beperkt. Dit bespaart u veel geld en heeft een positieve invloed op de continuïteit en comfort op de werkvloer. Daarnaast beschikken onze ervaren medewerkers over een F-gassen certificaat, waardoor wettelijk vereiste onderhoud aan uw airco’s en koelinstallaties kan worden uitgevoerd. Elmar Services is er volledig op ingericht problemen tot een minimum te beperken door noodzakelijk onderhoud op tijd voor u uit te voeren. 

Wanneer er toch defecten zijn in de winkel of wanneer u iets wilt aanpassen of verbouwen, kunt gebruik maken van onze afdeling Onderhoud en Service. Onze vakmensen, op het gebied van bouw, elektra en lucht, rijden iedere dag door het land om de beste service te verlenen. Daarnaast is Elmar 24/7 te bereiken voor calamiteiten, waarbij we snel en adequaat handelen om acute problemen op te lossen. Als geen ander weten we dat elke minuut telt. 

Met een onderhoudscontract houdt u uw installatie in een optimale conditie en heeft u de zekerheid dat de installatie naar behoren functioneert. Daarnaast beschikt u bij (wettelijke) controle of op elk ander gewenst moment over up-to-date informatie door de logboeken die wij bijhouden.